Hansea en Munckhof bundelen de krachten! Meer info

Hansea is mede dankzij Munckhof een internationale dienstverlener met een breed aanbod aan personenvervoer: openbaar vervoer, taxivervoer, schoolvervoer, personeelsvervoer, autocardiensten en (internationale) zakenreizen. We verzorgen de mobiliteit van miljoenen mensen vanuit 50 vestigingen in België en Nederland. Onze medewerkers staan 24/7 in voor een betrouwbare dienstverlening.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Als belangrijke partner van de Belgische vervoersmaatschappijen De Lijn en TEC, verzorgen onze ondernemingen dagelijks stedelijke en regionale verbindingen in heel België.

Taxivervoer

Taxivervoer en Regie

Met onze gespecialiseerde regiecentrale in Nederland, organiseren en verzorgen we zakelijk taxivervoer en doelgroepenvervoer. Of het nu een zakelijke taxi, een luxueus ingerichte VIP taxibus of grote touringcar betreft; bij Hansea zoeken we altijd naar een vervoersmiddel dat aansluit bij uw wensen en doelgroep.

Personeelsvervoer

Personeelsvervoer

Dagelijks rekenen bedrijven in de Benelux op onze kennis en ervaring om hun werknemers tijdig en veilig on the job te krijgen. We voorzien daarbij personeelsvervoer voor organisaties in verscheidene sectoren.

Schoolvervoer

Schoolvervoer

Onze ondersteunende dienstverlening voor scholen en hun leerlingen zorgt ervoor dat kinderen elke dag veilig op school geraken, een studiereis kunnen maken of naar het zwembad kunnen. Met ons uitgebreid wagenpark en jarenlange ervaring vinden we altijd een oplossing op maat.

Autocardiensten

Touringcardiensten

Zowel daguitstappen als meerdaagse reizen beginnen bij Hansea zodra u opstapt. Met de hulp van state-of-the-art touringcars en professionele chauffeurs verzorgen we al uw uitstappen vanuit de Benelux naar eender waar in Europa.

Tim dennert c Qdei Spl14 I unsplash

Travel

We verzorgen al uw internationale reizen tot in de puntjes. Van corporate travel tot (meerdaagse) groepsreis en zelfs incentives; we stemmen de reis volledig op uw behoeften en wensen af. Daarbij nemen we ook luchthavenvervoer, hotelovernachtingen, visa... voor onze rekening, zodat u en uw medereizigers zorgeloos op (zaken)reis vertrekken.

Een aangepaste service in uw buurt?