Elke dag zorgen wij dat duizenden mensen op hun bestemming geraken, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24. Vanuit meer dan 20 depots over het ganse land staan onze gepassioneerde chauffeurs in voor betrouwbare dienstverlening.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Als belangrijke partner van de openbare vervoersmaatschappijen De Lijn en TEC verzorgen de ondernemingen van Hansea dagelijks stedelijke en regionale verbindingen in Vlaanderen en Wallonië.

Personeelsvervoer

Personeelsvervoer

Dagelijks rekenen tientallen bedrijven op onze kennis en ervaring op vlak van werknemersvervoer. Met onze oplossingen op maat voor personeelsvervoer krijgen we al hun medewerkers tijdig on the job.

Schoolvervoer

Schoolvervoer

Onze ondersteunende dienstverlening voor scholen en hun leerlingen zorgt ervoor dat kinderen elke dag op school geraken, een studiereis kunnen maken of gewoon even naar het zwembad kunnen. Met ons uitgebreid wagenpark en jarenlange ervaring vinden we altijd een oplossing op maat.

Autocardiensten

Autocardiensten

Zowel daguitstappen als meerdaagse reizen beginnen bij Hansea zodra u opstapt. Met de hulp van state-of-the-art touringcars en professionele chauffeurs verzorgen we al uw uitstappen tot in de puntjes.

Reisbureaus

Reisbureaus

Op reis gaan is genieten… maar vraagt ook een heleboel geregel. Wilt u dat wij meer dan enkel de bus voor u regelen? Geen enkel probleem! Bij onze reisbureaus bent u aan het juiste adres. Of dat nu is voor een citytrip of een verre reis naar Zuid-Amerika, wij bieden u de beste service aan de beste prijs.

Een aangepaste service in uw buurt?