DSC 1688e

We hebben een passie voor mens en mobiliteit. Vandaag telt ons mobiliteitsnetwerk meer dan 1400 experts verspreid over onze 21 locaties in België. Die experts verzorgen dagelijks het vervoer van honderdduizenden mensen, goed voor meer dan 44 miljoen kilometers per jaar. Om een sterke dienstverlening te garanderen, innoveren en investeren we in optimale, nieuwe én duurzame mobiliteit. Zo zijn er al 100 bussen van onze 870 eigen voertuigen volledig emissievrij. We hebben onze blik op de (groene) toekomst!

Hansea in een notendop

1600+
medewerkers
51000000+
Afgelegde kilometers
1000+
Voertuigen
100+
Emissievrije voertuigen
20+
vacatures
100 van onze 870 bussen zijn emissievrij

Om een sterke dienstverlening te garanderen, innoveren en investeren we in optimale, nieuwe én duurzame mobiliteit. Zo zijn er al 100 bussen van onze 870 eigen voertuigen volledig emissievrij. We hebben onze blik op de (groene) toekomst!

Ebus in lader 1

Over ons

Hansea's waarden
People oriented

Mens centraal

Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We zijn meer dan alleen een vervoersmiddel. We streven ernaar om de verwachtingen van onze reizigers elke dag te overtreffen door hen een positieve en onvergetelijke reiservaring te bieden. Daarnaast zijn we een constructieve partner in het brede mobiliteitsdebat en tekenen we mee de mobiliteit van de toekomst uit. Wederzijds respect en teamwork staan bij ons centraal.

Business Ethics

Bedrijfsethiek

Onze werkcultuur gaat uit van vernieuwing, wederzijds respect, eerlijkheid en integriteit. We streven naar een sfeer waarin iedereen zijn verantwoordelijkheden opneemt. We investeren continu in onze relaties met klanten, partners, leveranciers en eigen medewerkers. Hierdoor slagen we erin om betrouwbare, transparante en ethische vervoersdiensten aan te bieden.

Entrepreneurship

Ondernemerschap

Bij Hansea geven we onze mensen de mogelijkheid én verantwoordelijkheid om uit te groeien tot gepassioneerde en trotse ambassadeurs. We laten onze collega’s chauffeur zijn van hun eigen carrière. Onze mensen schrijven hun eigen verhaal, denken oplossingsgericht en zetten alles in het teken van de klant. Vanuit die passie groeiden we uit tot sterke lokale en regionale teams, met de voordelen van een grote overkoepelende onderneming.

Sustainability

Duurzaamheid

Hansea is zich als geen ander bewust van haar impact op de samenleving. We houden onze transportdiensten duurzaam en richten ons op een verbeterd energieverbruik, effectief afval- en waterbeheer en optimale milieuprestaties. Verder transformeren we momenteel volop naar een groener wagenpark door te kiezen voor lage/geenemissievoertuigen. Die waarden zoeken we ook in medewerkers, belanghebbenden, partners en leveranciers.

ESG-commitment

Bij Hansea zijn we trots om onze nieuwe ESG-verklaring te delen, waarin we onze toewijding aan duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en ethisch bestuur benadrukken.

Deze verklaring weerspiegelt onze commitment en standpunten op het gebied van milieuzaken, sociale kwesties en bestuur van de organisatie.

Bekijk hieronder in de afbeelding welke pijlers voor ons als organisatie belangrijk zijn, en hoe we ons inzetten om hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Munckhof Groep ESG poster A4 VL
Homepage JobsPas jij binnen dit plaatje?