DSC 1688e

We hebben een passie voor mens en mobiliteit. Vandaag telt ons mobiliteitsnetwerk meer dan 1400 experts verspreid over onze 20 locaties in België. Die experts verzorgen dagelijks het vervoer van honderdduizenden mensen, goed voor meer dan 44 miljoen kilometers per jaar. Om een sterke dienstverlening te garanderen, innoveren en investeren we in optimale, nieuwe én duurzame mobiliteit. Zo zijn er al 100 bussen van onze 870 eigen voertuigen volledig emissievrij. We hebben onze blik op de (groene) toekomst!

Environment, Social & Governance (ESG)

Hansea's waarden
People oriented

Mensgericht

Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We vervoeren daarom niet zomaar mensen van A naar B, maar proberen de verwachtingen van onze reizigers elke dag te overtreffen. Bovendien beogen we om een constructieve partner te zijn in het brede mobiliteitsdebat en de uitdagingen van onze stakeholders. Wederzijds respect en teamwork staan bij ons dan ook centraal.

Business Ethics

Bedrijfsethiek

Onze werkcultuur bouwt verder op vernieuwing, wederzijds respect, eerlijkheid en integriteit, om zo te streven naar een sfeer waarin iedereen zijn verantwoordelijkheden opneemt. Door continue te investeren in onze relatie met klanten, partners, leveranciers en eigen medewerkers, slagen we erin om betrouwbare, transparante en ethische openbare en private vervoersdiensten aan te bieden.

Entrepreneurship

Ondernemerschap

Bij Hansea geven we onze mensen de mogelijkheid én verantwoordelijkheid om uit te groeien tot gepassioneerde en trotse ambassadeurs. Onze mensen schrijven hun eigen verhaal, denken oplossingsgericht en zetten alles in teken van de klant. Vanuit die passie groeiden we uit tot lokale en regionale ingebedde teams en dochterondernemingen, met een internationaal publiek.

Sustainability

Duurzaamheid

Onze organisatie is zich als geen ander bewust van haar impact op de samenleving. Om Hansea’s transportdiensten daarom duurzaam te houden, richten we ons op een verbeterd energieverbruik, effectief afval- en waterbeheer en optimale milieuprestaties. Daarnaast transformeren we naar een groener wagenpark door voor lage/geen-emissievoertuigen te kiezen. Die waarden zoeken we ook in medewerkers, belanghebbenden, partners en leveranciers.